Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Disney's wintergeheimen

Onze Disney specialist Bianca verzorgt al jarenlang de mooiste reizen naar Disneyland Paris.

En hoe leuk Disneyland Paris ook is in de zomer, Bianca gaat het liefst in de winter naar de meest magische plek op aarde. Met haar tips haal je het maximale uit je bezoek en met een Magisch Winterarrangement profiteer je er direct van!

En hoe leuk Disneyland Paris ook is in de zomer, Bianca gaat het liefst in de winter naar de meest magische plek op aarde. Met haar tips haal je het maximale uit je bezoek en met een Magisch Winterarrangement profiteer je er direct van!

Bianca met tijgertje in Disneyland Paris - Ontbijt met Disney Figuren

Hoi Bianca, waarom ga je het liefst in de winter naar Disneyland?

“Nou, allereerst: het is moeilijk hoor, kiezen tussen een zomer of winterreis naar Disneyland Paris. Het heeft natuurlijk allebei zijn voordelen. Elk seizoen is mooi, maar ik ga voor de winter vanwege de gezelligheid in de Disney Parken. Alles is dan prachtig verlicht en er heerst echt een magische stemming. En de shows in de winterperiode zijn ook erg leuk. En nu hebben we ook nog een Magisch Winterarrangement!”

Wat is een Magisch Winterarrangement?

“Een Magisch Winterarrangement is een complete Disney-ervaring voor een lekker scherpe prijs. Dus wanneer je bij ons boekt, verblijf je 2 nachten in een Disney Hotel naar keuze én krijg je drie dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken. Er zit een ontbijtbuffet bij de prijs in én dit is een van de leuke voordelen: je geniet ’s ochtends van Extra Magic Time!”

Extra Magic Time?

“Nou en of! 's Ochtends mogen gasten die een Magisch Winterarrangement hebben geboekt een uur eerder de Disney Parken in! Dan kun je direct naar je favoriete attractie of in alle rust even het Park verkennen. Dat zijn mooie momenten!”

Zijn de winterdagen ook de meest rustige dagen in Disneyland Paris?

“Niet altijd. In de winter is het relatief wel rustiger dan in de zomer. De Magische Winterarrangementen vallen vaak op doordeweekse dagen. Dan is het vaak rustiger dan in het weekend. Je kunt daardoor op één dag meer attracties en shows bezoeken.”

Wat voor tips heb je nog meer?

“Het is slim om vooraf je maaltijdvouchers te boeken. Het hangt er een beetje vanaf welk hotel je boekt, maar dat kan je echt een flink voordeel opleveren. Je reserveert daarna eenvoudig een restaurant via de Disneyland Paris-app en ter plaatse betaal je met de maaltijdvouchers. Zo ben je verzekerd van een plekje in je favoriete restaurant en bespaar je ook nog eens 5 tot 15 euro per persoon per maaltijd. Oh en het is bij ons ook nog mogelijk om je ontbijt op te vrolijken met een bezoek van de leukste Disney Figuren. Ze komen dan naar je tafel en natuurlijk mag je dan met ze op de foto. Onvergetelijk voor jong en oud!”

Heb je tot slot nog een tip om zo voordelig mogelijk van Disneyland Paris te genieten?

“Jazeker. Elk Disney Hotel heeft zijn eigen charme en thema. Persoonlijk verblijf ik graag in Disney Davy Crockett Ranch als ik met mijn familie ga. Je hebt dan een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ideaal voor grotere gezinnen, een eigen slaapkamer én badkamer voor de kinderen, geen gedoe in de ochtend.
Wanneer je met z’n tweeën gaat, raad ik een Disney Hotel aan. Je begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet en loopt dan zo naar de Disney Parken toe. Ik heb twee favoriete hotels: Disney Sequoia Lodge, waar je heerlijk bij de open haard kunt genieten en het Disney Hotel New York - The Art of Marvel. Dat heeft een MARVEL Superhelden thema, je kunt onvergetelijke foto's maken in de ‘MARVEL Hero Photo Stations’, het is luxe en dicht bij de Parken. Je bent per persoon iets meer kwijt, maar je beleeft een winter om nooit meer te vergeten!”





Boek nu jouw Magische Winterarrangement

Bekijk ons aanbod